Hvordan løse problemet med å henge dampstrykejern uten damp

2021-11-17

1. Det kan være atdampstrykejernhar vært brukt i lang tid, noe som gjør at det vokser rust i røret. Hell hvit eddik i vannbeholderen og la stå i 2-3 timer. Hell ut eddik og skyll med vann. Effekten er også god.
2. Hvis det er varmluft i damprøret, men varmluften er veldig liten, betyr det at det ikke er noe problem med varmedelen. Det er en liten plastbit som kan skrus av fra bunnen. Bruk en skrustikke for å skru den av for sakte å rense støvet inni. Forsegl den etter rengjøring.
3, dendampstrykejernverten har lyden av kokende vann, men ingen damp slippes ut. I dette tilfellet kan kanalen være blokkert. Skynd deg og slå av og rengjør dampkanalen og ventilen på strykepanelet;
4. Etter installasjonen, trykk på sprayknappen for å fylle vanntanken med vann, fyll den sakte og se om det er noen vannlekkasje. Koble deretter tilelektrisk jerninn i strømkilden, varm den opp, løft dampsprayknappen og se om det er damp. Hvis det er damp, vil det lykkes.
5. Hvis det ikke er lyd av kokende vann, og hovedenheten ikke er varm, kan det være at den indre tanken er ødelagt eller ledningen er defekt.
6. Hvis det er et problem hvis den nye maskinen ikke produserer damp, gå til forhandleren for å løse det;

7. Hvis det ikke er varm gass i damprøret, er det anslått at varmedelen er ødelagt. Dette må repareres.

Ironing Machine

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy